THERMOFIT

Wat is het Leef & Eet programma?

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een belangrijke rol. Zo kan je vol energie leven en gezond en vitaal ouder worden. Als die balans wordt verstoord, kunnen er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Thermofit by pascaligne

Het Leef & Eet programma is gebaseerd op de orthomoleculaire therapie.

Deze vorm van therapie heeft als doel om onze lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

De juiste verhouding maken tussen macronutriënten is cruciaal in een gezond eetpatroon. Met voldoende eiwitten, gezonde vetten en goede koolhydraten maak je het verschil. Door de juiste combinaties te gaan maken, schakelt je lichaam over van suikerverbranding naar vetverbranding. Zo kan je lichaam oude, opgeslagen afvalstoffen afvoeren én je gaat ervoor zorgen dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Tijdens dit proces ga je je lichaam ondersteunen door de juiste mineralen en vitamines zodat je lichaam niets tekort komt. Zo bouw je van in het begin een sterke basis voor een gezonde toekomst!

Waarom kiezen voor Leef & Eet?

Wil jij je gezondheid terug in eigen handen nemen? Ervaar je nu klachten waarbij je het gevoel krijgt dat de dingen die je nu doet, slechts een pleister op de wonde zijn en wil je op zoek naar de oorzaak van je klachten?

Leef & Eet is geen ‘dieet’-programma op korte termijn, je krijgt namelijk alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan met je gezondheid. Zo heb je levenslang baat bij de kennis die je zal opdoen. En die eventuele kilootjes te veel… die volgen vanzelf (als je gewicht te veel hebt).

Naast de dagelijkse begeleiding via mail, krijg je ook toegang tot de website met meer dan 700 receptjes die eenvoudig en snel klaar te maken zijn voor het hele gezin, recepten die je ook gemakkelijk met de Thermomix kan bereiden. Heb je geen tijd om zelf in de keuken te staan? Leef & Eet werkt ook met een wekelijkse take-away/delivery (kant-en-klare gerechtjes en salades, verse soep, verse vis en huisgerookte vis, glutenvrije broodjes …).
 
Wie heeft er baat bij het Leef & Eet programma?

Wil je je beter in je vel voelen zonder honger te lijden? Ervaar je weinig energie of heb je bepaalde gezondheidsklachten?

Thermofit by pascaligne

Persoonlijke begeleiding

Je wordt doorheen het hele traject persoonlijk én dagelijks gecoacht door mij; Pascaline, gecertificeerd Leef & Eet consulente.

We beginnen met een uitgebreid intake gesprek, waarbij er geluisterd wordt naar je klachten en behoeften. Op deze afspraak wordt er ook een ‘Total body scan’ gemaakt, zo brengen we alles in kaart. De scan geeft inzicht in gewicht, vetmassa, spiermassa, botmassa, vetvrije massa, visceraal vet, je metabolische leeftijd, maar ook je metabolisme in rust wordt gemeten.

Samen werken we naar een gezonde, haalbare levensstijl waarbij je je terug energiek in je vel zal voelen. De dagelijkse begeleiding motiveert je om ook door te zetten op een moeilijker momentje! Naast de dagelijkse begeleiding via mail, kom je maandelijks terug voor een nieuwe ‘Total body scan’.

Thermomix

Leef & Eet kan ondersteuning bieden bij o.a.:

gewichtsbeheersing, maag- en darmklachten, migraine, algemene vermoeidheid en energiegebrek, hoge bloeddruk, cholesterol, fibromyalgie en CVS, gewrichtsklachten, …

Koop ons E-book online

€22.95

Thermomix pascaligne