INFRAROOD

Bewegen met infrarood in de Cocons

Werk aan je figuur, terwijl je geniet van de heerlijke warmte én je je gezondheid een flinke boost geeft. Een gezonde levensstijl heeft voor 90% te maken met gezonde voeding, zonder de 10% beweging heb je geen bevredigend resultaat!
2022 Pascaligne

Met 2 keer per week 30 minuten trainen in de cabine bereik je snel een mooi resultaat.

Na heel wat research en persoonlijke ervaring kwam ik terecht bij Cocon, de cabine met volspectrum en therapeutische infraroodstralers. Bewegen in Cocon is de ideale manier om centimeters te verliezen en is perfect te combineren met een druk leven.

Je krijgt een programma toegewezen met oefeningen, afgestemd op jouw doelstellingen. Met behulp van een tablet in de Cocon voer je ze uit. De infraroodstralen dringen tot 5 mm door in het lichaam. Het diepte- en warmte effect doet de bloedcirculatie toenemen en zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. De vetzuren in het onderliggend vetweefsel lossen op en verlaten het lichaam via het lymfesysteem. Afvalstoffen worden vlot afgevoerd, de hartslag stijgt en het metabolisme verbrandt zo extra calorieën. De Cocon heeft ook een positief effect bij reuma, fibromyalgie, spierpijn en rugklachten.

Infrarood kan ondersteuning bieden bij o.a.:

bloedcirculatie, opslossen onderliggend vetweefsel, afvoeren afvalstoffen, verbranden extra calorieën, reuma, fibromyalgie, spierpijn en rugklachten.

Koop mijn E – book online.

Wil je direct aan de slag en  gezonder koken, koop dan mijn E – Book, en start vandaag nog met de gezonde Thermomix recepten!

€22,95

Pascaligne infrarood