RECEPT
Pink breakfast
Ingrediënten: (2 personen)
- 200 gr verse aardbeien
- 40 gr Sweet Green syrop vanille*
- 400 gr Griekse yoghurt 0%
- 30 g eiwitpoeder, vanillesmaak (zie tip)
- 1 – 2 theelepels citroensap
- 30 gram havervlokken
Bereiding
- Doe de aardbeien en 20 gr Green sweet syrop in de mengbeker en stel in 15 seconden /snelheid 5. Giet over in een andere kom en zet opzij. Spoel de mengbeker uit.
- Doe de Griekse yoghurt, eiwitpoeder, Green Sweet syrop, citroensap en havervlokken in de mengbeker en stel 10 sec / linksdraaien /snelheid 3 , giet afwisselend laagjes met de aardbeienpuree in 2 dessertglaasjes en laat het minstens 4 u in de koelkast staan, bij voorkeur een hele nacht. Serveer met rood fruit en een munt.
Tip: eiwitpoeder met vanillesmaak maak je makkelijk zelf: neem 2 vanillestokjes en 200 gr Aminozurencomplex* en maal 10 sec / snel 10.
* verkrijgbaar in de webshop