RECEPT
ChoQola mousse
Ingrediënten:150 gr choQola* 8 eiwitten 6 ei dooiers 50 gr ongezoete cacaopoeder 50 gr Green Sweet chocolade syrop* enkele druppels citroen Optioneel: rood fruit en kokosrasp *verkrijgbaar via de webshop BereidingDoe de 𝗖𝗵𝗼𝗾𝗼𝗹𝗮 in de mengbeker en stel in 4 min / 50 graden / snel 2. Voeg de dooiers en Green Sweet syrop toe en meng 30 sec / 50 gr / snel 2. Giet over in een andere kom en plaats die in een laagje warm water, zo voorkom je dat het weer hard word, of je neemt je 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗯𝗲𝗸𝗲𝗿 indien je die hebt. Doe in de propere mengbeker de eiwitten en enkele druppels citroen. Stel in 2,5 min / snel 3,5 of tot het eiwit hard geklopt is. Spatel het 𝗖𝗵𝗼𝗤𝗼𝗹𝗮 mengsel voorzichtig door het eiwit. Giet in dessert glaasjes en plaats minstens 3 u in de koelkast alvorens het serveren, werk af met kokosrasp en rood fruit naar keuze. |