RECEPT
100 gr boekweitmeel*
5 gr glutenvrij bakpoeder
½ tl vanille poeder*
1 tl Green sweet syrop vanillesmaak
1 ei
Snuifje wit Himalaya zout*
1 rijpe banaan in stukken
175 gr ongezoete sojamelk
Voor de afwerking:
Vers fruit naar keuze versneden
1 el Griekse yoghurt 0%
Green Sweet icing
Bereiding
Doe het boekweitmeel, bakpoeder, ei, snuifje zout, syrop, vanillepoeder, banaan en sojamelk in de mengbeker en
mix 30 sec / snel 9.
Laat het mengsel 1 uur rusten in de koelkast.
Verwarm het wafelijzer goed voor, laat eventueel een beetje ghee boter smelten op het ijzer en bak ze goudbruin
(+/- 4 min)
Dien op met vers fruit en een lepeltje Griekse yoghurt als topping, bestrooi lichtjes met Green Sweet icing.
*verkrijgbaar in de webshop
GRATIS levering aan huis in de BENELUX! Levertermijn 3 werkdagen.
Basisdemo op afspraak of zie webshop voor datums.
Mail naar pascaline@pascaligne.be of bel 0472 25 12 73 om je bestelling te plaatsen.