RECEPT
Boekweitwafel met kip curry
Ingrediënten
1 kipfilet (vacuüm verpakt) Colombo curry kruiden* Tummeric* Zwarte peper* Wit Himalaya zout* 50 gr yogonaise (recept E- book) Preischeuten voor de afwerking Boekweitwafels* Sla en tomaat, of rauwkost naar keuze |
Bereiding
Plaats de peeler of bladecover in de mengbeker vul de mengbeker met water, stel in 15 min/ 72°/ sous vide functie.
Voeg de kipfilet toe in de mengbeker en stel in 1,5 u /72° / sous vide functie. (TM6)
Laat de kipfilet afkoelen in de verpakking. Giet het water weg en verwijder de peeler.
Verdeel de kip in grove stukken en voeg toe in de mengbeker samen met 3 tl Colombo Curry, peper, zout, 1 tl Tummeric en de yogonaise. Stel in 5 sec / linksdraaien / snel 5.
Besmeer de boekweitwafel met kip curry, garneer met de preischeuten.
Dien op met een slaatje.
*verkrijgbaar in de webshop